شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد

درخواست از رئیس‌جمهور برای ابلاغ مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره کنکور

درخواست از رئیس‌جمهور برای ابلاغ مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره کنکور رئیس کمیسیون آموزش مجلس گفت: رئیس‌جمهور هنوز مصوبه کنکوری شورای عالی انقلاب فرهنگی را ابلاغ نکرده است، تا تکلیف دانش آموزان هرچه سریع‌تر مشخص شود.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۳ - ۲۴ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 14
کد خبر: ۱۳۸۴۴۰

علیرضا منادی رئیس کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، در تشریح جزئیات نشست عصر امروز (سه‌شنبه 24 خرداد) این کمیسیون اظهار داشت: شکایات برخی از داوطلبان با موضوع تخلفات و جرائم در آزمون های سراسری با حضور نماینده معترضان بررسی شد و نهایتا مشخص که این داوطلبان معترض به امتحان مجدد دعوت شده بودند و برخی از این نفرات در آزمون مجدد شرکت کردند و در حال حاضر دانشجو هستند اما برخی دیگر نیز مقرر شد طی نشست مشترکی در سازمان سنجش رسیدگی شود.

 

وی افزود: در نشست امروز همچنین درباره مصوبه کنکوری شورای عالی انقلاب فرهنگی مبنی بر تاثیر قطعی معدل در کنکور نیز بحث و بررسی هایی صورت گرفت نظرات کارشناسی اعضای کمیسیون بار دیگر به رئیس سازمان سنجش منتقل شد و سازمان سنجش نیز عنوان کرد که مجری مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی است.

 

رئیس کمیسیون آموزش مجلس با بیان اعتراضات داوطلبان را به گوش دولت، رئیس و دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی رساندیم، گفت: پیش از این بر اساس اخبار واصله از شورای عالی انقلاب فرهنگی، عنوان شده بود که این مصوبه برای سال 1403 به بعد است تا زیرساخت‌های این مصوبه آماده شود.

 

منادی تصریح کرد: با توجه به انتقاداتی که نسبت به این مصوبه وجود دارد، این مصوبه هنوز از جانب رئیس جمهور برای اجرا ابلاغ نشده ولی پس از ابلاغ لازم الاجرا خواهد بود.

 

وی تأکید کرد: البته حدود یک سال است که بسیاری از دبیرستان‌ها با پیش فرض اجرای این مصوبه دروس تشریحی را با دانش آموز کار می‌کنند و از فضای صرفا تستی فاصله گرفتند؛ در هر صورت در نشست امروز تأکید شد تکلیف دانش آموزان باید هرچه سریع‌تر روشن و مصوبه شورا ابلاغ یا رد شود.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار